Yardım Xiaomi 11T Wi-Fi hız problemi

yusufislam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusuf
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global (SKWEUXM) V13.0.9
Telefon Modeli
Xiaomi Mi 11T
Bootloader Kilidi
Kapalı
İyi günler hocalarım.Elimde mi11t telefon mevcut ve bazı problemleri var.İlk problem arama yaptığında bekleme sesi gelmiyor ve mobil ağ ayarını 3.5g yaptığımda düzeliyor 4.5 g ve 5g de aynı prolem ile karşılaşıyorum(sabit hatları aradığımda bu olmuyor).İkinci problem ise wifi yr bağlandığımda internet hızının düşük olması.Redmi note 10s ile aynı yerde yaptığımın hız testinde redmi note 10s de 30-35 mbit gösterirken mi 11 t de 12-15 mbit gösteriyor.Bu problemleri nasıl çözebiliriz ? Şimdiden teşekkür ederim.

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
İyi günler hocalarım.Elimde mi11t telefon mevcut ve bazı problemleri var.İlk problem arama yaptığında bekleme sesi gelmiyor ve mobil ağ ayarını 3.5g yaptığımda düzeliyor 4.5 g ve 5g de aynı prolem ile karşılaşıyorum(sabit hatları aradığımda bu olmuyor).İkinci problem ise wifi yr bağlandığımda internet hızının düşük olması.Redmi note 10s ile aynı yerde yaptığımın hız testinde redmi note 10s de 30-35 mbit gösterirken mi 11 t de 12-15 mbit gösteriyor.Bu problemleri nasıl çözebiliriz ? Şimdiden teşekkür ederim.
Yeniden rom kurmayı deneyin bi

Oyla:

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
önerebileceğiniz resmi bi rom var mı ? biz endonezya romu kurmayı düşündük ama mi 11 t için sıkıntı olur mu ?
Yo sorun olmaz hatta daha iyi olur globalden endonezyaya geçmeniz.Sorun düzelir düşünüyorum mi flash ile rom yazın deneyin

Burdan seçin hangi rom kurulacaksa

Oyla:
Üst Alt
OSZAR »