İnceleme Xiaomi 15 Ultra İlk deneyimler

suleyman_yunus32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
17
Taiwan rom konu açtım. Kullanan arkadaşlar deneymlerini paylaşsın

28sefa16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Merhabalar,

Server kayıt bir telefoncuya sordum bizden alınırsa 1000tl dedi bu gün itibari ile ama tek hat dedi. Server kayıtta çift hat tek hat olayı mı var

suleyman_yunus32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
17
Server kayıt tek hat oluyor oda sim2 ye.

aydn_m

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aydın
Konular
0
Merhabalar,

Server kayıt bir telefoncuya sordum bizden alınırsa 1000tl dedi bu gün itibari ile ama tek hat dedi. Server kayıtta çift hat tek hat olayı mı var
Önce tek hat kayıt çıktı şimdi de çift hat kayıt çıktı fiyatda iki katı oldu haliyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefonu iki gün önce aldım ilk gün batarya biraz çabuk bitti %40 batarya kaldığında 4 saat ekran süresi almıştım. Dün debloat yaptım bugün gayet iyi süre verdi kullandığım rom EEA bl kapalı henüz açmadım. Normal kullandım wi-fi mobil veri karışık

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-04-23-21-27-14-684_com.paget96.batteryguru.jpg
    Screenshot_2025-04-23-21-27-14-684_com.paget96.batteryguru.jpg
    284,1 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:

bygamer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ULS
Cihazım
redmi k40 gamng
Konular
3
Önce tek hat kayıt çıktı şimdi de çift hat kayıt çıktı fiyatda iki katı oldu haliyle

Telefonu iki gün önce aldım ilk gün batarya biraz çabuk bitti %40 batarya kaldığında 4 saat ekran süresi almıştım. Dün debloat yaptım bugün gayet iyi süre verdi kullandığım rom EEA bl kapalı henüz açmadım. Normal kullandım wi-fi mobil veri karışık
Çin romuna en yakın rom diye biliyorum. bl açmadan kurulumu kendiniz mi yaptınız ? Bildirim sıkıntısı yaşıyor musunuz ?

aydn_m

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aydın
Konular
0
Çin romuna en yakın rom diye biliyorum. bl açmadan kurulumu kendiniz mi yaptınız ? Bildirim sıkıntısı yaşıyor musunuz ?
Bana EEA kurulu geldi bl kilidi açmadan bu şekilde kullanıyorum bildirim sıkıntısı hiç yaşamadım

kursat721

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Mi 11 ultra
Konular
5

Valla server kayıt olayı resmen yazılımcıların tekelinde istedikleri gibi uçuk fiyatları veriyorlar. Birine soruyorum 2500 fiyat çekiyor biri kaldırmış 1200 lira veriyor. Biri cesurca çıksa nasıl yapıldığını video çekip anlatsa da herkes kurtulsa.

baran4524

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
48
10 gündür 15 serisi telefonları inceliyorum yurt dışı cihazlarin fiyatları anlamsızca fazla geldi birileri piyasayi yüksek tutuyor gibi 30 33 bandına düşünce almayı planlıyorum bakalim

Üst Alt
OSZAR »