İnceleme Xiaomi 15 Ultra İlk deneyimler

kursat721

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Mi 11 ultra
Konular
6
Arkadaşlar bl kilidini açmak için bayadır uğraşıyorum. 19.00 olmasına rağmen olmuyor. Yeni sistemde olay nasıl oluyor aydınlatma imkanınız var mı

suleyman_yunus32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
18
hocam Rus romda sarj durumunuz nedir globalden Rus romuns geçtim şarj su misali 2.saat 40 dk ekran süresi aldım anlamsızca sizde durum nedir ?

Ben de Rus romda sıkıntı yok ilk 2 3 gün hızlı bitti sonra telefon kemdisi kullanıma göre optimize ediyor. Şu anda memnunum ben Rus romdan.

isa_cheff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İsa
Cihazım
Resmi pro
Konular
4
Ben de Rus romda sıkıntı yok ilk 2 3 gün hızlı bitti sonra telefon kemdisi kullanıma göre optimize ediyor. Şu anda memnunum ben Rus romdan.
Bende Rus room kullanıyordum. Şarjı hızlı bitmeye başladı. Benim cihaz rottlu. 8 tane modül var. 4 gündür eu room kullanıyorum. Şarjı daha iyi gidiyor. Buda rootlu. Eksisi sistem uygulamari yüklenmiyor. Yani update edilmiyor. Twain roomunubda denemek lazım.

JheqiLL_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
aslan
Cihazım
Note 9 pro
Konular
6
peki global Roma gecmelimiyim ne dersiniz Rusya romdan ?
Global rom dada aynı ekran süresimi alınır acaba fikriniz nedir global mi Rus arasında 🥹
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde ekrana baktığın sürece kapanmayan bir ayar vardı global sürümde Rus romda bu özelliği bulamadım ek olarak o özelliğin apksini yükleyebilirmiyiz acaba?

bygamer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ULS
Cihazım
redmi k40 gamng
Konular
3
peki global Roma gecmelimiyim ne dersiniz Rusya romdan ?
Global rom dada aynı ekran süresimi alınır acaba fikriniz nedir global mi Rus arasında 🥹
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde ekrana baktığın sürece kapanmayan bir ayar vardı global sürümde Rus romda bu özelliği bulamadım ek olarak o özelliğin apksini yükleyebilirmiyiz acaba?
ben bu gün server kaydı yaptırdım. global rom son sürüm yüklendi. Yarın akşama paylaşırım son durumu. şuan daha %51 ve rom atıldı ben telefonu baştan kurdum uygulamalar falan derken o kadar kaldı :) bu arada daha pil döngüsü 2 fakat rom atılırken pc bağlandığı için 3 olarak görünmekte :) sanırım bi 10 döngüden sonra pil kendini toparlar diye düşünüyorum.

JheqiLL_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
aslan
Cihazım
Note 9 pro
Konular
6
Çok kararsızım valla bugün pil daha iyi gibi Rus romda o yüzden fikir değiştirmeye tirsiorum 😁

bygamer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ULS
Cihazım
redmi k40 gamng
Konular
3
Çok kararsızım valla bugün pil daha iyi gibi Rus romda o yüzden fikir değiştirmeye tirsiorum 😁
2-3 gün bekle istersen hem bende sonuçları paylaşacağım. Eğer senin sonuçlar daha iyiyse diğer kullanıcılara da daha net bilgi vermiş oluruz :)

suleyman_yunus32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
18
Tayvan rom a konu açacağım. Kullanan arkadaşlar pil ekran süresi vs ekran görüntülerini paylaşsınlar daha sağlıklı karar veririz. ona göre rom değiştirecek olan arkadaşlarada yardımcı olmuş oluruz

JheqiLL_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
aslan
Cihazım
Note 9 pro
Konular
6
2-3 gün bekle istersen hem bende sonuçları paylaşacağım. Eğer senin sonuçlar daha iyiyse diğer kullanıcılara da daha net bilgi vermiş oluruz :)
2 3 gün şans vereyim ozaman yazılımcı arkadaş ayarlamistim müsait olduğunda da süreyi 2 3 gün atayım ozaman sendeki global 24saatlik aldığın ekran süresini merak ettim gece 2 gibi çıkartırım şarjdan geceden kaç saat ekran vericek bakalım bende onu deneyeyim 🙂

Üst Alt
OSZAR »